پاسخ: [مادربرد گیگابایت] مشکل یکی از USB ها
خوب چجوری میشه که الکتریسیته ساکن میگیره؟ چی کار باید کرد که الکتریسیته ساکن موقه نصب و خروج فلش به مادربرد منتقل نشه؟
من فلش رو همین طوری بدون ایجکت کردن درآوردم. این باعث انتقال الکتریسیته ساکن میشه؟
اگه آره ، پس رو پورت های دیگه هم همین کار رو کردم . چرا اونا این جوری نشدن؟
نقل قول:
خوب چجوری میشه که الکتریسیته ساکن میگیره؟ چی کار باید کرد که الکتریسیته ساکن موقه نصب و خروج فلش به مادربرد منتقل نشه؟
من فلش رو همین طوری بدون ایجکت کردن درآوردم. این باعث انتقال الکتریسیته ساکن میشه؟
اگه آره ، پس رو پورت های دیگه هم همین کار رو کردم . چرا اونا این جوری نشدن؟
کلا فقط فلش نیست . ممکنه موقع اسمبل یا خوردن دست به یکی از قطعات روی برد ایجاد بشه . استانداردش این هست موقع اسمبل حتما از دستبند esd استفاده بشه . اینکه چرا برای پورتهای دیگه مشکل پیش نیومده دلیلش میتونه . ذخیره شدن بار الکتریکی بر روی فلش در اون لحظه و تخلیه بر روی پورت باشد.بدن انسان حاوی ولتاژ های زیادیه که میتونه به قطعات آسیب بزنه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این لینک هم مطالعه کن
گیر میاره ما را مادربرده؟
الان همه سیم ها و کابلاش رو کندم و دوباره بده 5 دیقه جا گزاشتم و روشن کردم دیدم اون پورته درس شد
بخابونم تو دهن مادربرد؟ :Love-ssa~! (1):
قضیه چیه؟ واسه خاموش کردم و روشن کردمه یا واسه کندن کابلا یا 5 دیقه صبر کردن یا چیز دیگه ای؟
نقل قول:
گیر میاره ما را مادربرده؟
الان همه سیم ها و کابلاش رو کندم و دوباره بده 5 دیقه جا گزاشتم و روشن کردم دیدم اون پورته درس شد
بخابونم تو دهن مادربرد؟ :Love-ssa~! (1):
قضیه چیه؟ واسه خاموش کردم و روشن کردمه یا واسه کندن کابلا یا 5 دیقه صبر کردن یا چیز دیگه ای؟
احتمال روی مادربرد ولتاژ دارید . اگر کیست معمولیه پیشنهاد میکنم زیر جاهایی که پیچ میشه رو با چسب پهن بپوشونی .برق از روی کیست به مادربردت داره انتقال پیدا میکنه .
همون رو کیس اولی که میخاستن ببندن چسب زدن
الانم من داشتم میبستم این مادربردو چسب زده بود
کیسش قدیمی هه اما خوبه . بهتر از کیسای 50 تومنی امروزی هه :Love-ssa~! (1):
راستی یه چی دیگه . این یکی به ویندوز انگار مربوط میشه . 2 تا فلش دارم . تا نیم ساعت پیش یکی رو میشناخت . الان همونو وصل میکنم تو قسمت device manager و تو قسمت universal serial bus اش یه علامت زرد رنگ برا usb میاد که منظورش همین فلشه هه که دیگه نمیشناسدش
اما فلش بدی رو همش میشناسه
قضیه این فلشه چیه؟ چرا تو device manager علامت زرد رنگ میاد و نمیشناسه؟
ینی سوخت؟ یا ویندوز مشکل داره؟ کامپیوتر دیگه ندارم تست کنم . فلا هم ویندوز دیگه هم ندارم که تست کنم :Love-ssa~! (1):
نقل قول:
همون رو کیس اولی که میخاستن ببندن چسب زدن
الانم من داشتم میبستم این مادربردو چسب زده بود
کیسش قدیمی هه اما خوبه . بهتر از کیسای 50 تومنی امروزی هه :Love-ssa~! (1):
راستی یه چی دیگه . این یکی به ویندوز انگار مربوط میشه . 2 تا فلش دارم . تا نیم ساعت پیش یکی رو میشناخت . الان همونو وصل میکنم تو قسمت device manager و تو قسمت universal serial bus اش یه علامت زرد رنگ برا usb میاد که منظورش همین فلشه هه که دیگه نمیشناسدش
اما فلش بدی رو همش میشناسه
قضیه این فلشه چیه؟ چرا تو device manager علامت زرد رنگ میاد و نمیشناسه؟
ینی سوخت؟ یا ویندوز مشکل داره؟ کامپیوتر دیگه ندارم تست کنم . فلا هم ویندوز دیگه هم ندارم که تست کنم :Love-ssa~! (1):
فکر کنم همین فلشی که الان مشکل دارد باعث این وضعیت شده است . روی سیستم دیگه تست کنید این فلش رو.
کلا این یه دونه پورت انگار اتصالی داره
گاهی خوب میشه و گاهی نه
بازم ممنون گلپسر:11():
پورت usb نمیتونه اتصالی داشته باشه چون پشت هر پورت فیوز قرار داده شده . زیر قسمتی که پورتهای usb قرار میگیره چسب پهن بزنید .
والا اتصالی داره
مطمئنی برا چسبه؟ چون برام از قبل چسب داشت . اگه هم میخاست برا چسب باشه ، چرا دقیق پورت پایینی و دو تای کناریش سالم و قشنگ کار میکنن؟
اصلا اینا به یه کنار . مادربرد قبلی دقیق تو همین شرایط تو کیس وصل بود دیگه اما مشکلی نداشت
اینا یه کنار ، مادربردایی که اصلا چسب نزده بودن جواب میدن
تو راهنمای آواژنگ نوشته هه بد از 6 ماه تولید از مادربردای گیگابایت اگه مشکلی داشتن بد از تشخیص عوض میکنن . این تشخیص دادن شون چقد طول میکشه؟ میارزه بفرتم گارانتی؟
نقل قول:
والا اتصالی داره
مطمئنی برا چسبه؟ چون برام از قبل چسب داشت . اگه هم میخاست برا چسب باشه ، چرا دقیق پورت پایینی و دو تای کناریش سالم و قشنگ کار میکنن؟
اصلا اینا به یه کنار . مادربرد قبلی دقیق تو همین شرایط تو کیس وصل بود دیگه اما مشکلی نداشت
اینا یه کنار ، مادربردایی که اصلا چسب نزده بودن جواب میدن
اگر از طریق بدنه کیس برق وارد مادربرد بشه چنین چیزهای بوجود میاد .